Guitar Hero 2

Som jag sade i förra inlägget blev det lite Rock & Roll i form av Guitar Hero 2 hos Viktor igår. Jag har nog aldrig varit med om ett mer beroende framkallande spel. Man har en gitarr(gjord i plast) som är inkopplad till Tv-spelet. Sedan ska man spela med i låtens takt som visas på LCD Tv'n i full HD. Yeah! Först spelade vi i samma band som bas/gitarrist sedan spelade vi det som visades va roligast. Mot varandra, i form av grymma enmans solo's på gitarren likt ett gitarr battle när man ska sätta flest noter(spela bäst) mot sin motståndare. Efter mycket kramp, skrik, svett, blod och kramp(armen man spelar med får jobba som f** :) så visade att Viktors träning från gårdagen gjort honom skickligast med gitarren. Sista matchen iförsig slutade med att Viktor vann med typ 1%. Så en rematch är ett måste!



- D

D's morgonträning

Fy*** vad trött jag var i morse! Jag skrev igår att jag skulle försöka lägga mig vid 22:00 för att få 8h sömn. Men lite för mycket Guitar Hero 2 med Viktor på hans Xbox 360 lyckades hålla mig vaken till 23:00(Viktor vann över mig på sista låten med typ 1% marginal ! ) Så jag får hoppas på att Tove är lite trött ikväll också som en själv är så kanske man lyckas slumra in vid 22:30 :)

Denna morgon

??:?? Jag vaknar och undrar vad klockan är, tittar på mobilen(som har dött) vänder mig om och somnar om igen.

06:00 Alarmet går igång och jag känner inte alls för att gå upp idag. Viktor sätter på snooze 8min.

06:08 Alarmet ringer igen och jag gungar mig sakta upp ur sängen och rör mig fram likt en Zombie mot köket för att ta ett glas vatten och en macka.

06:25 Efter att fått i sig en macka hänger jag och även Viktor över diskbänken och förstår inte varför vi är vakna vid denna tid.

06:30 Jag cyklar med trötta ben mot klubben.

06:38 Anländer jag till klubben. Jag låser cykeln vinglar in genom dörren. Yngve hälsar mig godmorgon, därefter går jag in i träningshallen och lägger mig på rygg på golvet och tar en power nap.

06:55 Eric kommer in i träningshallen och får liv i mig. Träningen börjar nu.

08:00 Färdig med morgon stretchingen och det känns ovanligt bra i benen.

08:30 Har lyssnat på ett intressant och lärande tal av Suphu sedan 08:00. Så ska nu bege mig hem.

09:00 Jag har precis bäddat min säng och äter nu frukost.

- D

Live life dont fear it!

D har torsk bekymmer.

Så jag har precis kommit hem från Hairstudiounique(bästa frisör salongen) och är jätte nöjd med resultatet. Nu sitter jag och googlar efter ett recept på havstorsk som jag ska laga till dagens middag. Men jag lyckas inte hitta något enkelt och annorlunda. Så det får bli torsk med en enkel panering av ströbröd som jag bryner i stekpannan. Lite ris och en god sallad.
Kan ni något bra recept på havs torsk så berätta gärna för mig.



- D

D's morgonträning 30/7

Under gårdagens morgon träning så bestämde jag med Yngve att vi skulle börja en halvtimme tidigare idag än vanligt(Klockan 06:30) så vi kunde komma hem lite tidigare. Jag har också sagt i att jag måste sova mer än 5-6h som det har blivit de senaste dagarna. Så inatt sov jag från 23:00 - 05:38. Sedan låg jag i en lättare koma fram tills kl 06:00 då mitt alarm ringer. Så inatt ska jag försöka somna runt 22:00 (för att få lite mer sömn), vi får se imorgon om jag lyckades. :)

06:00 Mitt alarm väcker mig ur min ljuva koma och jag sätter på snooze.

06:05 Alarmet ringer igen och jag kliver upp från sängen.

06:10 Jag äter en macka med leverpastej och dricker ett glas Brämhults morgon juice.

06:30 Återigen försenad till morgon träningen vaggar jag nerför trapphusets trappsteg till källaren för att hämta min cykel.

06:45 Då anländer jag till klubben och morgon stretchen börjar.

08:10 Färdig med morgon stretchen och det blev även fighting träning idag med Mattias så är helt slut på energi och jätte hungrig!

08:30 Hemma igen och börjar med att diska gårdagens disk sedan lagar jag min Supergröt.

09:10 Nu har jag diskat och ätit färdigt min gröt. Nu väntar ett Naruto avsnitt på datorn sedan ska jag klippa mig kl 09:45.

Det var hur min morgon har börjat, berätta gärna om din morgon.

Live life dont fear it!

 - D

T goes ego

Hm, jag står inför valet och kvalet i att välja hur jag ska framföra mitt bidrag till Annas sommartävling. Jag hade först tanke på att inte ens länka till det, för lite ego som man ibland blir så om jag länkar blir det fler som tittar o fler som tittar blir mindre blingbling till mig! Men ah, här har ni länken till Annas sommartävling.



Alla har väl varit inne på Annas blogg? Det hoppas jag verkligen! Hon verkar i alla fall vara en skitcool tjej, kan ju inte veta precis eftersom jag inte känner människan men vad jag vet är att hon driver en grym blogg och hon har även ett företag och har kommit ut med endel kollektioner. Nu när jag skriver om detta så kan jag ju säga att jag nu i dagarna tänkte skriva och berätta om mina planer om mitt företag som kommer starta nu hösten 2008.

Annas blogg tycker jag är mycket trevlig att bara klicka runt på men jag har även hittat modetips där.

Så, denna tävling vad är det som står på spel?




Jo, denna heelt underbara tröja! Som är designad av Anna och är en av många från hennes företag Avanna.


Så, nu bjöd jag på lite reklam i detta inlägg :)


/T

T full med tårta och paj!

Min dag har varit allt annat en lugn. Tiden i morse bara sprang iväg så fick det jättebråttom till jobbet och glömde därför både mitt inloggningskort och lite viktiga papper som jag inte fick glömma... bra jobbat, eller hur?

Arbetsdagen idag gick rätt segt men vi kom på lunchen in på en väldigt intressant diskussion. Mat som körs i mikron tappar näringsvärde/nyttighet ah, de tappar väl något i mikron? Det är vad jag har hört i alla fall. Att det inte är bra att äta för mycket mikrovärmd mat trodde jag var en självklarhet. Är det bara jag som är konstig? Den mat jag pratar om är då hemmalagad mat som inte är halvfabrikat. Är det så att maten blir sämre? Vad är det maten tappar? HUR är det möjligt? Någon som vet, berätta gärna!

Efter lunch, prat och mer jobb så åkte jag hem. I bilen så insåg jag hur extremt lite bil jag åker på övriga året då jag inte sommarjobbar. Detta eftersom jag tyckte det var jättehemskt att det skett två bilolyckor på två dagar och jag antar att jag annars inte ser på nyheter så jag ser inte vad som händer. Det händer ju så mycket hela tiden att tillslut bryr man sig inte längre, iaf inte jag. Tyvärr blir det ju så, hur skulle de se ut om jag sörjde varje gång det skett en olycka i världen?

Både David och jag har precis varit på lite sent födelsedagsfirande hos hans mormor och morfar. Tårta, paj, bullar och kakor bjöds det på och jag är proppmätt!

Till kvällen tänkte vi äta ut och om jag får bestämma blir det nog en Sushibar här i stan.


/T

D & Viktor på Tornby

Nu är jag hemkommen från rundturen på Tornby, ja det blev en rundtur. Viktor kunde inte lämna in sin Ipod på Siba utan var tvungen att ringa till Apple personligen för att kunna skicka in den till dom. Vi hittade inte heller någon laddare till hans kamera så efter att ha cyklat runt i hela Tornby kors och tvärs utan att hitta den gick vi lös på affärerna inne på Ikano huset istället :)

Jag köpte: 2st schampo, 1st roll-on och apotekets ekologiska svartvinbärs dryck(alldeles för mycket socker !)
Viktor köpte: En vatten på flaska, Naruto Rise of a Ninja, Guitar Hero 2 + 2st Gitarrer(till spelet)

Men bäst av allt var att vi träffade en ny "dyr" vän på Brio !

799:- för denna lurviga kompis :)

Nu väntar jobb så bye bye!

- D

ps: vi köpte inte apan.

D's morgonträning

Klockan är nu 08:55 och jag har precis kommit hem från mitt vanliga morgonpass. Jag sitter nu och äter min supergröt (som är så god! :) och ska sedan ut till Tornby med Viktor för att lämna in hans trasiga Ipod.

Min morgon
:

06:00 Vaknar jag efter ytterligare en natt med för lite sömn, 6h.

06:05 Tove går upp.

06:15 Mitt alarm går igång och jag sätter på snooze 5min.

06:30 Efter att ha snoozat 3ggr till flyger jag upp ur sängen för att hinna få i mig en macka innan träningen 07:00.

07:00
Försenad till träningen springer jag runt som en stucken kamel och kan inte förstå var jag har lagt min cykelnyckel!

07:05 Inser att dom ligger i min jackficka som är nerpackad i väskan. Springer smått stressad till cykeln och ger mig iväg.

07:15 Morgon stretch börjar.

08:10 Färdig med morgon stretchen. Splitten kändes lite bättre idag men min vänstra ljumske känns lite konstig. Spagat stretchen var lite stelare idag än igår pga att jag inte stretchade spagat utan bara split igår.

08:55 Äter supergröt och skriver detta inlägg.

Live life dont fear it!

- D

Vad hände med vädret?

Ja, vad hände med vädret?

Igår så varnade SMHI för åskvarning klass 1 här i Östergötland och detta händer bara en gång per år så rätt seriöst är de väl då. Men så vitt jag vet så bor jag i Östergötland men någon åska har jag då inte hört i natt..

Den kanske var jättelokal? eller vad tror ni?

/T

Tillsammans för en kväll

jobb jobb jobb och träning är det som dominerar just nu i vår vardag. Dessutom jobbar jag mer på sommaren än vad det blir på hösten och då blir det ännu mindre timmar med min kära D.

Nu sitter vi här iaf, jag har varit ute och gått min dagliga promenad just nu och vi ska göra en snabbcykling hem till D för att hämta lite papper, ja, allt för att få vara mer tillsammans.

Tyvärr som ni förstår så blev det lite ont om tid så Veckans träningsschema kommer upp imorgon!

/T

T hemma efter jobbet

Första arbetsdagen avklarad och jag kan inte påstå att själva jobbet var så jobbigt som jag trott. Jobbade tillsammans med Julia, en jobbarkompis idag och dagen rullade på skapligt. Det som var jobbigt var väl att gå upp vid 6:01 och det psykiska igår kväll att om jag inte somnar nu så orkar jag aldrig med morgondagen..

Jag läste här på aftonbladet att det var fler än jag som började jobba idag och att de flesta har svår ångest. Jag antar att det blir hårdare för mig sen när jag börjar skolan men just nu så är det ju pengarna som lockar.

Nu ska jag komma ur arbetskläderna och sedan ut och lägga mig i gräset med hunden.

Senare ikväll kommer D och vi ska lägga ut Veckans träningsschema.

Ha det bra!

/T

D's träningsschema vecka 31

Måndag
07:00 - 08:15
Morgonträning
17:00 - 18:45 Gym pass - Rygg, Triceps, Core

Tisdag
07:00 - 08:15
Morgonträning
17:30 - 19:00 Binh Dinh - Fokus pass = Voncau

Onsdag
07:00 - 08:15
Morgonträning
16:15 - 17:45 Gym pass - Bröst, Axlar, Core

Torsdag
07:00 - 08:15
Morgonträning
17:00 - 18:15 Binh Dinh - Konditions pass = Voncau, Sidekick

Fredag
07:00 - 08:15
Morgonträning
16:00 - 17:30 Show Träning - Btwist, Frammåtvolt krasch

Söndag
15:00 - 16:00
Show träning - Fri träning
16:30 - 17:30 Gym pass - Biceps, Triceps, Core

- D

D & Eric's shake.

Hej hej,
Efter Vikinggym passet igår bestämde sig Eric, Viktor, Mattias och jag att köpa frukt och göra en nyttig drink. Viktor körde safe med pressad apelsin, röd grape, banan och mjölk.

Eric och jag körde lite mer vågat.

Ingredienser.
En konserv krossad ananas.
Mussli.
Russin.
Äppel juice.
Mjölk.
2st råa ägg.
Banan.

+ 2st idioter.

Resultatet
En krämig smet med smak av banan.
En David med dålig mage.
En belåten Eric.




- D

D's morgonträning 28/7

Nu sitter jag med en välförtjänt frukost efter en fruktansvärd morgonträning!

06:28 Jag vaknar efter 5h sömn. Att det blev alldeles för sent igår är något som jag kommer känna hela dagen.

06:30 Klockan ringer och jag sätter den på snooze i 5 min.

06:35 Jag flyger upp ur sängen.

07:15 Morgon stretch börjar.

08:15 Jag är färdig plågad. Split stretchen mot väggen kändes inte hälften så mycket igår som idag.
Fruktansvärt(skönt ;)

09:00 Super frukost! Massor av kolhydrater.


D's gröt för superhjältar!

1.7dl havregryn.
0.5dl dinkel mussli.
0.2dl russin.
2st råa ägg.
+ Mjölk.

Live life dont fear it!

- D

T uppe i ottan

Måndagmorgon, jo, hemskt jag vet.. och det är inte vilken måndagmorgon som hellst utan måndagen efter semestern.. Då går det plöttsligt från hemskt till ett helvetet.. Inte ens hunden ville gå ut och gå i morse han låg och stretade emot i sängen. Det är tidigt och jag har precis ätit frukost två rostemackor med korv och O'boy.

Väntar på att pappa ska komma tillbaka från promenaden med hunden och sen ska vi åka iväg mot jobbet. Igår på vädret så sa de att det skulle regna och åska här idag och om jag ska vara ärlig så skrattade jag gott. Det gjorde mig ingenting att första jobbdagen efter semestern så skulle det vara den första dagen med dåligt väder på länge. Skadeglädje är den sanna glädjen!
Men nu när jag tittar ut så skiner solen så fint och de enda som är spår av det dåliga vädret är några moln vid horrisonten på den annars blåa himmlen.

Jobbet lockar inte kan jag säga...

Med spänning så får vi se om D gjort sitt första inlägg när jag kommer hem!


/T

Tillsammans mot världen

En semester har precis fått sitt slut och den blev verkligen inte som vi tänkt oss. Att vi inte skulle sova en enda natt borta och att större delen av det vi planerat, ja nästan allt, skulle falla bort. Det var sådant vi bara inte tänkt på när vi planerade semestern för några veckor sedan.

Vår semester skulle vara en tält- och mys- semester. Vi ville bara vara tillsammans och också träffa våra familjer. Kolmården var en självklarhet, fråga mig inte varför men D älskar det och jag tycker det bara är riktigt roligt när han har kul! Sen så tycker jag väl också det är kul o klappa getter och titta på tigrar.

Vi hade bestämt att efter två dagar och två nätter på kolmården skulle vi åka upp till Stockholm och hälsa på D’s släkt. Några dagars shopping för att jag skulle vara nöjd och glad och vi skulle också gå på Allsång på skansen. Det är något både jag och D aldrig gjort så det vara något vi såg fram emot. Efter det skulle vi upp till D’s sommarställe i Dalsland där hans familj var. Vi skulle umgås och sedan åka några dagar ensamma till Vita Sandar där det finns sol och bad. Eller ja, bad i alla fall, sol kan man väl aldrig ta för givet här i Sverige…

Efter en tid i Dalsland skulle vi möta upp med min familj som var mobila med husbil och skulle åka en sväng med dom. Men som sagt, såhär blev det inte… En dag på kolmården, inte en enda natt sovandes i det nya tältet eller på den nya madrassen. D blev sjuk och det såg inte ut att bli bättre så vi valde att åka hem.

Nu har vi i över två veckor känt på hur det är att bo tillsammans i en etta och både jag och D är positivt överraskade. Grälen har varit färre än både han och jag förväntat oss och vi har kommit in i en riktigt bra och mysig rutin faktiskt. Jo, faktiskt.. it is! Trodde aldrig de skulle funka i två veckor om jag ska vara ärlig, och nu, när verkligheten kommer tillbaka till oss så vill jag inte flytta mina saker härifrån.

Så nu börjar vägen mot vardagen. Imorgon börjar jag sommarjobba igen och om några veckor så är det skola för min del.


/T

Välkommen till vår nya blogg!

Denna blogg kommer handla om T och D, två personer tillsammans i livet.

I vår blogg så ska du kunna läsa om vår vardag som innefattar allt från träning ur olika synvinklar till ett klädföretags utveckling. Vi kommer skriva om hur du ska hinna med allt i din vardag. Såsom träning och hälsa, karriär och familj, vänner och kärlek. Hur får man tiden räcka till och hur olika kan man vara i ett förhållande?

Dessutom hoppas vi att du med hjälp av vår träningsguide Veckans träningsschema kan finna inspiration till att börja träna själv. Allt detta och mycket mer kommer du i fortsättningen kunna läsa i vår blogg tovedavids.

RSS 2.0